Arrow icon-search home mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin2 WhatsApp

De Dikke Banden Race van Harkema

Op zaterdag 9 juni wordt er in samenwerking met de stichting Bernefedivedaasje een zogenaamde Dikke Banden Race voor de jeugd georganiseerd. De start is om 16.30 uur en deelname is geheel kosteloos.

De Decathlon Dikke Banden Race is een fietswedstrijd voor jongens en meisjes van 7 tot en met 12 jaar oud, die geen wielerlicentie of basislidmaatschap bij de KNWU hebben. Deelname is mogelijk op je eigen fiets – geen racefiets – en er wordt gereden in verschillende leeftijdsgroepen. Bij voldoende deelnemers rijden de jongens tegen elkaar en de meisjes tegen elkaar. De winnaars van de lokale Dikke Banden Races nemen het tegen elkaar op tijdens de landelijke finaledag

Kinderen kunnen deelnemen aan de Decathlon Dikke Banden Race zonder dure materialen aan te hoeven schaffen. Je kunt meedoen op je normale (stads)fiets, mountainbike of crossfiets. Racefietsen zijn niet toegestaan. De banden moeten namelijk breder dan 28 milimeter zijn. Op de wedstrijddag zelf, wordt de fiets nog gecontroleerd door de organisatie.

Deelnemers aan de Decathlon Dikke Banden Race stemmen in met het gebruik van foto’s en videomateriaal, die tijdens hun deelname zijn gemaakt door de KNWU en nadien als promotiemateriaal gebruikt kunnen worden.

Het parcours ziet er als volgt uit:

Wil jij racen in een echte wedstrijd zoals op TV? Ben je tussen de 7 en 12 jaar oud? Doe mee aan de Decathlon Dikke Banden Race! Je mag gewoon meedoen op je eigen fiets.
WADRO
  • WADRO
  • LinQhost
  • Heibel
  • Stertil
  • STERC
  • Autoland Van den Brug

Contact

Stichting Wielerpromotie Achtkarspelen
Warmoltsstrjitte 49
9281 PL Harkema

T: 06 242 22 591
E: info@wielerpromotieachtkarspelen.nl